وبسایت شخصی مهدی نیرومندان

دست نوشته های مهدی نیرومندان

وبسایت شخصی مهدی نیرومندان

دست نوشته های مهدی نیرومندان

وبسایت شخصی مهدی نیرومندان

اسمم مهدی، متولد 31 گل آور (اردیبهشت) ماه 1367 هستم، در حال حاضر ساکن شهر تبریز ، در استان آذربایجان شرقی هستم.
سال 1385 با اینترنت آشنا شدم. مثل بیشتر وبمسترها با یک وبلاگ شروع کردم و پس از مدتی (مدیریت و امنیت سرور ویندوز لینوکس،میکروتیک،برنامه نویسی ویژوال بیسیکVisual Basic Programming)(امنیت اینستاگرام، تلگرام، وبسایت، وو...)(کد نویسی اندروید, php, html, و طراحی انواع قالب ها)

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه

10 نکته مهم برای مدیران کانال تلگرام

دوشنبه, ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۸:۰۲ ق.ظ

در معرفی کانال حتما اطلاعات تماس ادمین را بنویسید. مخاطبین کانال حق دارند تا نقد و پیشنهاد خود را به گوش شما برسانند. اگر می‌خواهید از دست نوتیفیکیشن‌های گاه و بی گاه آسوده باشید، نوشتن آدرس ایمیل می‌تواند راه مناسب‌تری باشد.
قبل از ارسال پست، چند بار آن را مرور کنید و هر چقدر که می‌توانید آن را کوتاه تر کنید. اندازه مناسب برای یک پست، همان اندازه صفحه نمایش گوشی است و بهتر است که خواننده برای خواندن پست مجبور به پیمایش صفحه (اسکرول) نشود.
از قدرت تصاویر برای تاثیر گذاری بر مخاطبین به درستی استفاده کنید. عکس‌ها می‌توانند در انتقال بهتر پیام به مخاطب تاثیر مثبتی داشته باشند. اما در استفاده از عکسها زیاده‌روی نکنید. به هر حال لود شدن عکس‌ها برای اینترنت کم سرعت، زمان بر است و شاید برای بعضی‌ها آزار دهنده باشد.
در گوشه‌ی تصاویری که در کانال ارسال می کنید، شناسه یا لوگوی کانال خود را درج کنید. به این ترتیب هر کسی که تصویر کانال شما را کپی و منتشر کند، نام و برند کانال شما بیشتر شناخته خواهد شد.
محتوای دست اول تولید کنید. با کمی ابتکار و خلاقیت می توانید محتوایی تولید کنید که نمونه ی آن در هیچ کانال دیگری نباشد. مطمن باشید در اینصورت مخاطبین وافاداری پیدا خواهید کرد و به تدریج نام کانال شما زبانزد و مشهور خواهد شد.
برای طبقه‌بندی موضوعی پست‌های کانال از هشتگ‌ها استفاده کنید. به این ترتیب مخاطبین کانال می‌توانند راحت‌تر مطلب یا موضوع مورد نظر خود را بیابند. برای هشتگ گذاری به نکات زیر توجه کنید:
#آموزش_هشتگ_گذاری

بعد از علامت # و بین کلمات نباید فاصله وجود داشته باشد.
بجای فاصله بین کلمات باید از علامت _ (زیر خط) استفاده کنید.

درست:
#غزل
#غزل_سعدی

غلط:
# غزل
#غزل سعدی

برای کانال خود لوگوی اختصاصی طراحی کنید. یک لوگوی چشم نواز می‌تواند حس بهتری به مخاطبین کانال شما بدهد. توجه کنید که لوگوی کانال در لیست چت‌های مخاطبین و همیشه جلوی چشم آنها است.
در انتهای هر پست‌ شناسه‌ی کانال (Channel ID) خود را بنویسید. (شناسه کانال با علامت @ شروع می‌شود). بعضی‌ از مخاطبین شما به جای ارسال مجدد (Forward) پیام‌، آن را کپی می‌کنند. با درج شناسه کانال در انتهای پست، کانال شما شانس بیشتری برای دیده شدن خواهد داشت.
ارسال پست‌ها را با برنامه ی مشخصی انجام دهید. مثلا هر شب راس ساعت ۱۱. سعی کنید این زمان را طوری انتخاب کنید که تعداد زیادی از مخاطبین وقت لازم برای خواندن مطلب شما را داشته باشند.
ضرب المثلی در بین ما رواج دارد که می‌گوید: «کم گوی و گزیده گوی چون دُر، تا ز اندک تو جهان شود پر». شما هم به عنوان مدیر کانال، لازم نیست هر روز تعداد زیادی پست ارسال کنید. خیلی‌ها وقت کافی حتی برای خواندن یک پست در روز هم ندارند. بنابراین در ارسال پست‌ها زیاده روی نکنید.
اما نکته ی طلایی این است که هرگز نباید از تاثیر وب سایت‌ها و موتور جستجوی گوگل غافل شوید. تبلیغات در اینترنت و یا ایجاد صفحاتی در فیس بوک و گوگل پلاس می‌تواند در برند سازی برای کانال شما و بهتر دیده شدن کانال تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

  • مهدی نیرومندان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی